koomikot

Mustan Virran Standup-iltamat 7.7.2017

Mustan Virran Panimon Standup-Iltamat valtaavat Kasinonsaaren Kesäteatterin 7.7.2017!

Savonlinnan kesä saa uuden upean viihdetapahtuman kun kolme suomalaista eturivin standup-koomikkoa tuovat kesäkiertueensa Savonlinnaan yhteistyössä Mustan Virran Panimon kanssa. Esiintyjinä Jape Grönroos, Jussi Simola ja Tommi Mujunen - lue esittelyt alta:

Jape Grönroos

No nyt on pakattu sympaattisuus tiiviiseen pakettiin! Hyvät naiset ja herrat: Jape "who's your daddy" Grönroos! TV:stä, kotisohvalta ja ratsiasta tutun Japen lämpö on vertaansa vailla: Jape on Suomikomiikan vanha pieru, jonka jäljiltä jopa vessanpöntönreunus on lämmin vielä ensi joulunakin! Tämä oman elämänsä joulupukki on siviilissä rakastava perheenisä ja tunteekin lastensa säästöpossut kuin omat taskunsa. Lavalla Jape kyntää huumoripeltoa kotoa opitulla vankalla otteella ja kauhoo yleisölle naurunaihetta oikein "isän kädestä”! 

Tuttu mm.

Siskonpeti Yle/Tv2
Ismo Tv5
Noin Viikon Uutiset Yle/Tv2

Jussi Simola

Jussi Simolalle yleisö on kuin voodoo-nukke. Jussi tökkää kohtaan, josta ihmiset nauravat. Jussi on kotoisin Forssan vierestä, joten Jussi ei ajattele asioista niin kuin ihmisen normaalisti pitäisi ajatella. Selkävikainen Simola osaa tehdä myös voltin. Kertoo jotain ihmisen sinnikkyydestä. Jussi osaa mitä haluaa.

Naurun Tasapaino/Yle

Tommi Mujunen

Tommi Mujunen, tämä  neliraajainen koomikko lähestyy teitä suoraan radiomastojen ja hyppyrimäkien luvatusta kaupungista eli Lahdesta. Tommin komiikan vahvuus on improvisaatio ja nopea reagointikyky yllättäviinkin tilanteisiin. Joka keikka on varmasti erilainen!Huom! Ulkonäössä pienissä määrin ripaus Nikke Ankaraa ja Simo Silmua. Miksi mennä salille, kun voi tulla Tommin keikalle juomaan itsensä huippukuntoon?

Yhdessä nämä kaverukset ovat tehneet komiikkaa jo neljäkymmentä vuotta.

Show alkaa klo 18.00 ja liput myy Lippu.fi.

Paikalla myös kahvila-auto Café Nestor myymässä virvokkeet sekä Mustan Virran Panimon oluet tarjolla kylmänä hanasta.

Varaa omat lippusi nyt - tämä show myydään loppuun!